Συκαλάκι γλυκό

Υλικά

  • 40 άγουρα σύκα (1 κ. περίπου)
  • 1 κ. ζάχαρη
  • 1 ποτήρι νερό
  • γαρύφαλα
  • χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίζουμε τα σύκα και κόβουμε το κοτσάνι τους.
  2. Τα βράζουμε από λίγο, τρεις φορές και πετάμε το νερό
  3. Τα στραγγίζουμε και τα στύβουμε να φύγει το νερό.
  4. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 κ. ζάχαρη με ένα ποτήρι νερό.
  5. Βράζουμε να διαλυθεί η ζάχαρη και αρκετά γαρύφαλλα.
  6. Προσθέτουμε τα σύκα και βράζουμε μέχρι να δέσει.

Που είμαστε

Δείτε την ακριβή τοποθεσία του ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ στον χάρτη.

Σπετζοφάι

Πηλιορίτικες συνταγές

Με μανιτάρια, με φτέρη, με ανθούς από κολοκύθα...

παραλία

Παραλίες

Οι ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου στα πόδια σας.

Διεύθυνση

  • Τσαγκαράδα Πηλίου
    37012 Ελλάδα

    Στοιχεία εταιρίας

Επικοινωνία

  • 24260 49707
  • 694 5878672
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο καιρός

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την Τσαγκαράδα από το Accuweather.

Newsletter

Γραφτείτε για να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητές μας.
captcha