Κολοκυθοκεφτέδες

Υλικά

  • 2-4 μέτρια πράσινα κολοκύθια
  • 1 αυγό
  • Τυρί φέτα ή κατσικίσιο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Τρίβουμε τα κολοκύθια στον τρίφτη και τα βάζουμε για λίγο στο τρυπητό με αλάτι να βγάλουν το ζουμί τους.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα κολοκύθια, το τυρί, και τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι για να γίνουν ένα σώμα. Αν έχει πολλά υγρά προσθέτουμε λίγο τραχανά ή αλεύρι.
  3. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με αρκετό ελαιόλαδο. Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε από το μίγμα, το διαμορφώνουμε με τα χέρια σε κεφτεδάκι και αφού το αλευρώσουμε το βάζουμε στο τηγάνι.

Που είμαστε

Δείτε την ακριβή τοποθεσία του ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ στον χάρτη.

Σπετζοφάι

Πηλιορίτικες συνταγές

Με μανιτάρια, με φτέρη, με ανθούς από κολοκύθα...

παραλία

Παραλίες

Οι ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου στα πόδια σας.

Διεύθυνση

  • Τσαγκαράδα Πηλίου
    37012 Ελλάδα

    Στοιχεία εταιρίας

Επικοινωνία

  • 24260 49707
  • 694 5878672
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο καιρός

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την Τσαγκαράδα από το Accuweather.

Newsletter

Γραφτείτε για να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητές μας.
captcha