Κολοκυθολούλουδα γεμιστά

Υλικά

  • 20 κολοκυθοανθούς
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Μαϊντανό, άνηθο και δυόσμο ψιλοκομμένα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ρύζι γλασέ 2 φλιτζάνια
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει.
  2. Προσθέτουμε το ρύζι, το γυρίζουμε μια – δυο φορές.
  3. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και σβήνουμε με λίγο τσίπουρο.
  4. Ακολούθως ρίχνουμε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να ρουφήσει όλο το υγρό.

Μια παραλλαγή είναι να αντικαταστήσουμε το μισό ρύζι με κιμά.

Με τη γέμιση αυτή γεμίζουμε τα λουλούδια τα οποία έχουμε πλύνει και καθαρίσει από το κοτσάνι και τους στήμονες. Τους γεμισμένους ανθούς τοποθετούμε σφικτά δίπλα – δίπλα σε πλατιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε νερό σχεδόν μέχρι πάνω, λάδι και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Είναι έτοιμο σε 20 λεπτά.

Που είμαστε

Δείτε την ακριβή τοποθεσία του ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ στον χάρτη.

Σπετζοφάι

Πηλιορίτικες συνταγές

Με μανιτάρια, με φτέρη, με ανθούς από κολοκύθα...

παραλία

Παραλίες

Οι ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου στα πόδια σας.

Διεύθυνση

  • Τσαγκαράδα Πηλίου
    37012 Ελλάδα

    Στοιχεία εταιρίας

Επικοινωνία

  • 24260 49707
  • 694 5878672
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο καιρός

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την Τσαγκαράδα από το Accuweather.

Newsletter

Γραφτείτε για να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητές μας.
captcha