Κολοκυθολούλουδα ομελέτα

Υλικά

  • 4-6 κολοκυθοανθούς
  • 3-4 αυγά
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνι

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβουμε τους κολοκυθοανθούς αφού αφαιρέσουμε τους στήμονες και το κοτσάνι.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε τους ψιλοκομμένους κολοκυθοανθούς.
  3. Τους αφήνουμε λίγο να ροδίσουν και προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά. Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο χοντροτριμμένο τυρί φέτα.
  4. Προσθέτουμε αλάτι και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Που είμαστε

Δείτε την ακριβή τοποθεσία του ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ στον χάρτη.

Σπετζοφάι

Πηλιορίτικες συνταγές

Με μανιτάρια, με φτέρη, με ανθούς από κολοκύθα...

παραλία

Παραλίες

Οι ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου στα πόδια σας.

Διεύθυνση

  • Τσαγκαράδα Πηλίου
    37012 Ελλάδα

    Στοιχεία εταιρίας

Επικοινωνία

  • 24260 49707
  • 694 5878672
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο καιρός

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την Τσαγκαράδα από το Accuweather.

Newsletter

Γραφτείτε για να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητές μας.
captcha