Μανιτάρια μαρινάτα στο τηγάνι

Υλικά

  • Μανιτάρια νεραντζάκια (Amanita Caesarea) και καλογεράκια (Boletus Edulis)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα
  • λευκό κρασί θεσσαλικό
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βουρτσίζουμε τα μανιτάρια για να φύγουν χώματα ή φύλλα και τα κόβουμε σε χοντρές φέτες.
  2. Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει με τη σκελίδα το σκόρδο κομμένη στη μέση.
  3. Όταν το σκόρδο ροδίσει, το βγάζουμε από το τηγάνι και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
  4. Τα τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές, έως ότου στεγνώσουν τα υγρά τους.
  5. Τα σβήνουμε με μια γενναία ποσότητα λευκό θεσσαλικό κρασί και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν, προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  6. Σβήνουμε όταν μειωθεί η ποσότητα του κρασιού στο μισό.

Που είμαστε

Δείτε την ακριβή τοποθεσία του ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ στον χάρτη.

Σπετζοφάι

Πηλιορίτικες συνταγές

Με μανιτάρια, με φτέρη, με ανθούς από κολοκύθα...

παραλία

Παραλίες

Οι ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου στα πόδια σας.

Διεύθυνση

  • Τσαγκαράδα Πηλίου
    37012 Ελλάδα

    Στοιχεία εταιρίας

Επικοινωνία

  • 24260 49707
  • 694 5878672
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο καιρός

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την Τσαγκαράδα από το Accuweather.

Newsletter

Γραφτείτε για να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητές μας.
captcha