Πράσινες διαδικασίες και πολιτικές που έχουν υιοθετηθεί

ΟρτανσίεςΚάντε κλικ για μεγέθυνση

Κατ' αρχήν ήταν επιλογή μας ο ξενώνας ΑΜΑΝΙΤΑ στην Τσαγκαράδα Πηλίου να κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από πέτρα & ξύλο. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται σημαντικές μειώσεις στις ανάγκες για θέρμανση το Χειμώνα και η παντελής αποφυγή της χρήσης κλιματιστικών το Καλοκαίρι. Αυτή η επιλογή μας έχει σημαντική οικονομία στην κατανάλωση φυσικών πόρων και στην εκπομπή ρύπων. Σε αυτό βοηθάει ακόμη και η εγκατάσταση σε όλα τα παράθυρα διπλών υαλοπινάκων.

Για τους ίδιους λόγους επιλέχτηκαν όλες οι συσκευές να είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης και σχεδόν όλοι οι λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης.

Σε όλα τα μπάνια των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων έχουν τοποθετηθεί καζανάκια διπλής ροής για τον περιορισμό της χρήσης νερού.

Στον Ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ διαχωρίζουμε τα σκουπίδια μας σε ανακυκλώσιμα που τοποθετούνται στον κάδο ανακύκλωσης του Δήμου και στα υπόλοιπα που τοποθετούνται στο ειδικό κάδο του Δήμου. Τα οργανικά μας απόβλητα κομποστοποιούνται.

Που είμαστε

Δείτε την ακριβή τοποθεσία του ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ στον χάρτη.

Σπετζοφάι

Πηλιορίτικες συνταγές

Με μανιτάρια, με φτέρη, με ανθούς από κολοκύθα...

παραλία

Παραλίες

Οι ομορφότερες παραλίες του Αιγαίου στα πόδια σας.

Διεύθυνση

  • Τσαγκαράδα Πηλίου
    37012 Ελλάδα

    Στοιχεία εταιρίας

Επικοινωνία

  • 24260 49707
  • 694 5878672
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο καιρός

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την Τσαγκαράδα από το Accuweather.

Newsletter

Γραφτείτε για να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητές μας.
captcha